11 de febrer del 2010

REVIEW 6X03: “WHAT KATE DOES”

Ja he disfrutat del nou capítol de Lost, i com que m’he covertit en un frikielosti, opinaré al blog.

Haig de dir que m’ha agradat, tot i que no es dels millors i té un to pausat. Hi ha qui diu que no aporta res, que la Freckles sobra, i que ha estat un capítol de “relleno”, suposo que son els fans de Locke – AJ i Ben. Com que no surten i no hi ha trilla, es senten decepcionats. A mi m’ha recordat els capítols de les primeres temporades. Capítol pausat, centrat en els personatges (Kate, però també Sawyer, Claire i el pesao d'en Jack) i que, sent fidel a l’esperit de Lost, dona més preguntes que respostes (Algú creia que a aquestes alçades sabríem moltes coses?)

Flashsideway: Imagino que més endavant ens aniran donant mes referencies i li trobarem el sentit, però per ara no ho veig clar. Amb tot hi ha punts interessants: Claire cridant el nom d’ Aaron sense cap motiu (recorda el nom de l’altre línia temporal?), la mirada de Kate a Jack i quan es mira ella mateixa al mirall (El recorda de l’avió o de l’illa? Es veuen diferents al mirall?), Ethan Goodspeed va sortir de l’illa en el submarí o no va anar mai a l’illa? (Té el cognom d’Horace, per tant es viable que sortís junts abans de l’explosió). Pel que fa a l'historia de la fugida de Kate, el retrobament amb la Claire, … nomès dir que està tot molt agafat amb pinces.

Temple: El tema de la pastilla poder l’han allargat massa, però al final el tal Dogen ens dona una de les grans respostes: Que ha passat amb Sayid? Està infectat!! El mateix li ha passat a la germana d’en Jack (Com sap el japo que son germans?), Rosseau no estava boja! , posa el dubte sobre Christian (Era Smokey? Estava infectat? Jo crec que la primera opció, però…). La infecció es reversible o s'ha de matar als infectats? Claire està encara infectada o el japo la va curar?

Illa: Sawyer torna més Sawyer que mai (que àcida l’explicació a perquè Sayid reviu!), es llarga al seu estil passant de tot aquest circ (Es important que no li passi res peque no l’infectin o perquè tots junts han de fer alguna cosa?). Algú més a pensat que en Sawyer no volia estar sòl al 1977 perquè acabava de perdre a Kate? Tots dos van utilitzar Juliet i Jack (també Aaron) per oblidar-se mútuament… Ell o va aconseguir, però la Freckles sembla cada cop mes penjada.

M’agrada l’escenari que ha quedat: Jin buscant Sun i el grup d’ Ilana, Kate buscant Claire (La nova Rosseau? té records? està buscant el seu fill?), Sawyer sol i destrossat (Quan trigarà Flocke-AJ en anar a per ell? Com reaccionarà?) i els altres al temple buscant les respostes que tots volem trobar.

Desitjos: Que no tinguem zombies (Grande Hurley!!), que l'historia Sawyer – Kate no acabi aquí (crec que tenen una química especial i es nota en pantalla. En el fons son ànimes bessones: durs, solitaris,...), Que Jack i Ilana aconsegueixin respostes de Dogen i Richard, que Ben torni a agafar un rol important, i que els Flashsideways no siguin tan fluixets d’ara endavant.

Pels que no els ha agradat el capítol i diuen que no ha passat res, dir-los el que va penjar al seu Twitter Damon Lindelof: “For those of you complaining of "filler." Seriously. PLEASE WATCH NCIS: LOS ANGELES. I promise not to hold it against you”